SHEILA, Født d.12.11.2008 - 18.7.2020

Kokoros Rihanna Bella DK00004/2009.   Patella fri 0/0

Japansk spids hvalpe sælges kennel stjerne opdræt Lena Bresdahl

Her er Sheila, hun er født d.10.11.2008 hos kennel kokoro.

Sheila er en god og charmerne familie hund, hun er meget rolig af sind og tager alt i livet med ophøjet ro og stor selvtillid.

Dog er hun en god vagt hund, og intet sker i haven uden hun ved det

Hun er meget lærenem og elsker at løse opgaver og gør det meget energisk og vedholdent.

Sheila har født tre kuld i kuld A var der 4 hvalpe, der iblandt Balou som i kan se billeder af under fanen Balou

Og i kuld B og E var der 5 hvalpe, som i også kan se billeder af under fanen gamle kuld. Under fanen postkort kan der ses billeder af hvalpene efter de er flyttet fra os.

Japansk spids hvalpe sælges kennel stjerne opdræt Lena Bresdahl

Sheila mener at hvalpe skal være rene og pæne, men det er ikke altid lige let at få dem til at ligge stille, når de bliver store.

Japansk spids hvalpe til salg kennel stjernedrys

Sheila og hendes søn Balou. Sheila er nu 11 år og pensioneret fra udstilling og avl, hun har fået 3 kuld, og hun er blevet bedstemor til 8 fine kuld, der i blandt vores Jamie, og hun er blevet oldemor til 6 kuld, og tipolde til 1 kuld.

Japansk spids hvalpe til salg kennel stjernedrys
Japansk spids til salg hvalpe sælges stjerne opdræt kennel

Smukke Sheila

Japansk spids hvalpe sælges kennel stjerne opdræt Lena Bresdahl Japansk spids hvalpe sælges kennel stjerne opdræt

Sheila havde en nem fødsel alle 3 gange, hvor hun klarede det hele selv. Hun har været en fantastisk mor der har passet super godt på sine hvalpe, men også givet os lov til at være med fra starten.

Japansk spids hvalpe sælges kennel stjerne opdræt Lena Bresdahl Japansk spids hvalpe sælges kennel stjerne opdræt Lena Bresdahl
japansk spids

Sheila kom med på udstilling efter mange års pause, fordi jeg ville stille en avlsklasse efter hende. Hun gik i ringen i veteran klassen, og vandt Bedste veteran og blev Bedst in show 1 Jeg er mega stolt at min gamle pige der gjorde det såå flot.

Japansk spids kennel stjernedrys

Samme dag stillede vi en avlsklasse efter Sheila, bestående af Sheila og 4 af hendes smukke, nu voksne, hvalpe. Vi fik ærespræmie og hæderspræmie og blev Bedst i show 2 Jeg er meget stolt af dem alle

Copyright Kennel Stjernedrys