Japansk spids
Japansk spids Japansk spids Japansk spids japansk spids og katte Japansk spids Japansk spids kennel stjernedrys v. Lena Bresdahl

Hvem er vi..


Vi er en familie på 4 mennesker og 4 dejlige hunde og 3 katte

Min mand, jeg og vores to sønner Casper på 24 og Mattias 18 år, fik vores første japanske spids Sheila i 2008/2020, Bailey i 2009/2019 og i 2011 blev Balou født her og bor nu hos min mor. I 2012 blev Maggie købt hjem fra Sverige. I 2015 hentede vi Mayzie i Finland, hun bliver udstillet af Casper. I 2018 blev Jamie født her og vi har nu 3 generationer samlet. Z er også født her, det er Caspers hund, han er søn af Mayzie.

Vi bor i et parcelhus i Brøndby Øster, tæt på skoven og ikke langt fra stranden hvor vi går mange dejlige ture med hundene. Vi har et lille stue opdræt, hvor hvalpene vokser op midt i vores familie. Vi har 1 eller 2 kuld om året.

Vi lægger stor vægt på at lave racetypiske, smukke, sunde og glade hunde. Vi vælger han hund til vores piger med stor omhu, og hos os er sundhed og trivsel i højsæde. Vi har vores opdræt under Dansk Kennel Klub og vil til hver en tid følge DKK og specialklubbens regler. Hvalpene sælges med DKK købskontrakt.

Casper og jeg har begge DKK´s opdrætter uddannelse. Vi har haft 13 kuld hvalpe og planlægger et 14. til efteråret 2022

Casper og jeg tager på udstillinger med hundene, både i spidshunde klubben og DKK, hvilket altid er en spændende og hyggelig oplevelse.

Klik rundt på siden og se alle vores dejlige hunde, og læs lidt om racen, måske er det lige racen for jeres familie..

Japansk spids hvalpe sælges kennel stjernedrys v. Lena Bresdahl

Ja som I kan se tager vi alle del i præningen af hvalpenes første 8 uger, så de er helt parat til deres nye hjem.

Japansk spids hvalpe japansk spids japansk spids Japansk spids hvalpe kennel stjernedrys v. Lena Bresdahl

Alle vores hvalpe er højt elsket af hele familien, og alt vores fritid bliver brugt på dem mens de er her


japansk spids hvalpe

japansk spids hvalpe kennel stjernedrys

Inden hvalpene flytter fra os bliver de også vænnet til at køre i bil og de kommer med ud og gå tur, dog er det ikke mange hundrede meter man kommer for alt er sååå spændende og de undersøger alt hvad de møder. Og vi bliver stoppet mange gange af forbipaserende der lige skal hilse på de små søde bamser.

Hvalpene bliver også renligheds trænet og vænnet til at blive børstet, men det er vigtigt at I forsætter denne træning hjemme hos jer, da hvalpene ikke mester disse ting når de er 8 uger der skal mere træning til.

Japansk spids