Japansk spids
Japansk spids Japansk spids Japansk spids japansk spids og katte Japansk spids Japansk spids kennel stjernedrys v. Lena Bresdahl

Hvem er vi..


Vi er en familie på 4 mennesker, 7 dejlige hunde og 3 søde katte, to af hundene bor hjemme hos Casper, og 1 hos min mor.

I vores hus bor jeg og min mand og vores yngste søn på 20 år. Casper, vores ældste søn, er flyttet, men vi ses tit til hygge, hundetræning og udstilling med hundene. Casper har selv 2 hunde, ZikZak og Z.
Vi fik vores første japanske spids Sheila i 2008/2020, Bailey i 2009/2019 og i 2011 blev Balou født her af Sheila, og bor nu hos min mor. I 2012/2022 blev Maggie købt hjem fra Sverige. I 2015 hentede vi Mayzie i Finland, hun bliver altid udstillet af Casper. I 2018 blev Jamie født her, hendes far er Balou, og hun er dermed vores 3. generation. Z er også født her, han bor hos Casper, Z er søn af Mayzie. I 2021 hentede vi Thea i Norge. Og i 2022 hentede Casper ZikZak i Sverige. I 2023 hentede vi Malik fra en ukrainsk kennel.

Vi bor i et parcelhus i Brøndby Øster, tæt på skoven og ikke langt fra stranden hvor vi går mange dejlige ture med hundene. Vi har et lille stue opdræt, hvor hvalpene vokser op midt i vores familie. Vi har 1 eller 2 kuld om året.

Vi lægger stor vægt på at lave racetypiske, smukke, sunde og glade hunde. Vi vælger han hund til vores piger med stor omhu, og hos os er sundhed og trivsel i højsæde. Vi har vores opdræt under Dansk Kennel Klub. Alle hvalpe sælges med stamtavle og DKK købskontrakt.

Casper og jeg tager tit på udstillinger med hundene, både i spidshunde klubben og DKK, hvilket altid er en spændende og hyggelig oplevelse. Casper og jeg har begge DKK´s opdrætter uddannelse. Vi har haft 14 kuld hvalpe og planlægger et 15. til starten af 2024

Klik rundt på siden og se alle vores dejlige hunde, og læs lidt om racen, måske er det lige racen for jeres familie..

Japansk spids hvalpe sælges kennel stjernedrys v. Lena Bresdahl
Japansk spids hvalpe japansk spids japansk spids Japansk spids hvalpe kennel stjernedrys v. Lena Bresdahl

Ja som I kan se tager vi alle del i præningen af hvalpenes første 8 uger, så de er helt parat til deres nye hjem.

Alle vores hvalpe er højt elsket af hele familien, og alt vores fritid bliver brugt på dem mens de er her


japansk spids hvalpe

japansk spids hvalpe kennel stjernedrys

Inden hvalpene flytter fra os bliver de også vænnet til at køre i bil og de kommer med ud og gå tur, dog er det ikke mange hundrede meter man kommer for alt er sååå spændende og de undersøger alt hvad de møder. Og vi bliver stoppet mange gange af forbipaserende der lige skal hilse på de små søde bamser.

Hvalpene bliver også renligheds trænet og vænnet til at blive børstet, men det er vigtigt at I forsætter denne træning hjemme hos jer, da hvalpene ikke mester disse ting når de er 8 uger der skal mere træning til.

Japansk spids