Nyheder 2014


Vi ønsker alle hvalpekøbere, venner og familie en rigtig glædelig jul

Vi ønsker også jer alle et fantastisk nytår, og glæder os til at se jer til mere sjov og hygge i det ny år :-)

D. 6.12.2014

Var Casper og jeg på juleudstilling i Nyborg, Balou vandt det 4. og sidste cert så nu er han også Klub Champion, jeg er så stolt af min dreng :-)

 

Også Maggie var i ringen og hun blev nr. 3 i åben klasse med Exc. Nummer 1 blev "vores hvalp" Camii, Stort Tillykke til ejer Evy flot klaret :-) Tak for en super hyggelig dag, dette var årets sidste udstilling, vi ses til næste år :-)

Japansk spids hvalpe

D.26.9.2014

Så er sidste hvalp fra kuld Everlasting Love, flyttet hjemme fra

Japansk spids

Ha det godt små bamser, vi kommer til at savne jer, men håber at se jer på gå tur :-)

Japansk spids

D.20.9.2014

Vi er på udstilling i Hillerød, med har vi Maggie og Malik. Maggie mødte op i bikini endnu en gang! og vi måtte nøjes med Exc. og 2. plads i klassen, men sådan er det jo når man ikke står i pels. Med på udstillingen var også to andre af vores gamle hvalpe, Anton og Camii. Anton fik Very good og 2 i kl. og Camii blev 3. Bedste tæve med Exc. og CK, Stort tillykke til jer begge.

Japansk spids

Malik (Stjernedrys´ Beautiful Snowman) er blevet en meget smuk ung mand, og var med på udstilling for første gang. Jeg fik lov af ejer at gå i ringen med ham, og sikken en fornøjelse. Han blev 2. Bedste han med Exc. CK, R.cert og R.cacib Hvor er det bare flot og vi er meget stolte af ham, tillykke til ejer og tak for en super hyggelig dag, også til alle jer andre i japper teltene hvor vi fik snakket og drukket en del kaffe :-)  (Det er Malik på begge billeder.)

Japansk Spids

D.14.9.2014

Det er såå dejligt at mødes :-) Det er ikke kun os mennesker der synes det, også hundene nyder at mødes med race fæller og så skal der hygges.

Vi havde en skøn gå tur i Vallø slots park, dog fik vi noget regn da vi skulle have kaffen, men pyt der skulle jo hygges og snakkes hunde og meget andet, dejligt og se jer alle, især alle vores gamle hvalpe er det jo super skønt at hilse på.

D.2 og 3.8.2014

Vi har været på udstilling i Fuglebjerg. Og der blev Balou 2. Bedste han med Exc. CK. og Klub Cert, så vi er meget tilfredse, nu mangler vi kun et så bliver han også Klub Champion. Jeg var også i ringen med Balou´s datter Miyako og hun blev BIR hvalp (BIR=Bedst I Racen) og Balou´s anden datter blev 3. Bedst. Vi er meget stolte af lille Miayko der gjorde det såå flot, Tillykke til Ejer.

 

Om Søndagen stillede vi ikke selv nogle hunde, men der var det Stjernedrys´ cute unbeatable star "Camii" det strålede, hun blev 2. bedste tæve med Exc. CK. og Cert. Tillykke til ejer. I så såå flotte ud. Jeg fik ikke taget et billede af Camii, så det er Balou fra i går der er på billedet.

D.2.8. 2014

Efter dejlig grillet aftensmad lørdag aften var der dømt super hygge, efter en skøn dag. Vi har haft en super hyggelig weekend, tak til alle dem der var med til at gøre det til to sjove dage.

Jeg havde for første gang vores nye hanhund Nico med på udstilling, (i det blå bur og Balou har lånt Maggies bur) han var dog ikke tilmeldt men bare med for at mærke stemningen, og han klarede det hele såå flot, man kunne ikke mærke at det var hans første gang, så næste gang skal han også i ringen.

D. 28.7.2014

Sheila har fået fem små fine hvalpe, de er bare så skønne

3 drenge og 2 piger, de har det alle sammen rigtigt godt, og hygger sig sammen

D.6.7.2014

Vi har været på gå tur i dyrehaven, super dejligt vejr - næsten for varmt. Men en dejlig dag med rigtig mange skønne mennesker og hunde. Skønt og gense så mange af vores gamle hvalpe, og få en snak om hvordan det går hjemme hos dem.

D.29.6.2014

Vi har købt en ny lækker han hund, han hedder Nico og er fra Sverige. Han er såå sød og hygger sig forløbigt fint med alle pigerne, indtil vi finder en go udstationerings familie til ham.  Han er 2½ år gammel.

Japansk spids

D. 10.8.2014

Vi har ny fundet den perfekte udstationerings familie til Nico, familien har før købt hvalp hos os. Men uuh hvor kommer vi til at savne dejlige Nico, men vi ved at han får det godt hos hans ny familie. Og vi ejer ham jo stadig så han skal med på udstillinger og også lave nogle skønne hvalpe til næste år.

D.1.6.2014

Super go dag... På udstillingen i Årslev blev Maggie 1 i sin klasse og 3. bedste tæve med Exc. CK. og cert, så mangler der kun et cert mere :-)

Casper hygger med hundene, Balou var med men var ikke tilmeldt i dag

Japansk spids

D.31.5.2014

Tog vi på udstilling i Tyskland, Balou blev bedste champion han :-)

D.31.5.2014

Maggie fik Exc. og blev nr. 2 i sin klasse :-)

35 års Jubilæumstræf maj 2014, 4 skønne dage på Hasmark camping i hundenes tegn, med udstilling og ringtræning med vores dommer, og træning i agility, lydighed og rally og et foredrag om Japansk spids om udstilling og avl. Kunne vise mange fantastiske billeder med det er der desværre ikke plads til her. Men en stor TAK skal sendes til alle dem der på dagen hjalp med af få det hele til ske.

Super hygge med mange hunde glade mennesker, hvor har det bare været 4 dejlige dage, med skønt samvær ikke mindst med grillaften og en bil fuld at pizzaer, med lotteri og sjov aktion med vores racerepræsentant Lisbeth i front, tak for en super mini ferie, hvor vi fik hilse på mange af vores gamle hvalpe - skønt :-)

Japansk spids

D.10.5.2014

På udstilling i Roskilde, Bestemt ikke en af Balous bedste dage. Så vi glæde os i stedet over at Yuki fra vores seneste kuld kom og besøgte os, han er blevet super fin, skønt og se ham igen.

D.11.5.2014

Tra la la..!!!  Balou blev BIR (Bedst I Racen) på udstillingen i Roskilde i dag, FANTASTISK  Jeg er så stolt af min dreng.

D.26.4.2014

Her Maggie på udstillingen i Bredsten

D.26.4.2014

I Bredsten mødte vi også Balous datter, hvor er hun blevet fin, hun blev 3.bedste baby i dag :-)

D.13.4.2014

Super skøn gåtur i Ringsted i dag,

Tak for go kaffe og hygge :-)

Japansk spids hvalpe

April 2014

Hele kuld Dream Team, ude og gå tur

Japansk spids

April 2014

Så er hele banden flyttet hjemmefra, held og lykke små bamser

D.8.3.2014

Hårlev udstilling, Maggie blev nr.3 og Balou 3. bedste han begge med Exc. og CK

Tak for hygge som altid :-)

D.8.3.2014

Casper og Maggie hygger sig, mens vi venter på BIS ringen, hvor vi spændt ventede på hvordan Kato ville klare sig - han blev BIS2 Så flot, Tillykke Kato og Heidi

D.9.2.14

I dag har vi været på udstilling i Fredericie med Balou og Maggie.

Vi havde en skøn køre tur derover, fordi vi havde vores gode ven Elise fra Sverige med, og hendes Akira, så snakken gik lystigt i bilen, og så gik tiden jo hurtigt.

Desværre gik det ikke så godt for Akira og Balou, som begge stiller i champ klassen, de blev nr. 3 og 4. Meget bedre gik det for Maggie som vandt sin klasse og derefter blev 2. bedste tæve med: Exselent, ck, cert og r.cacib.

D.5.2.14

I dag har Bailey født 4 hvalpe, 1 pige og 3 drenge

Der hele gik så fint, og alle har det rigtigt godt.

Bailey nusser og pusser og er så glad for sine små.

Alle hvalpe er solgt.

D.26.1.14

I dag har vi haft besøg af mange hunde og glade mennesker.

Vi har gået en dejlig lang tur sammen i Brøndby skoven, og bagefter fik vi kaffe og æbelskiver/kage hjemme i vores have, mens alle hundene legede.

En rigtig hyggelig dag, men gensyn med gamle hvalpe og venner fra kennelerne og nye JS ejere.

En masse hundesnak og gode råd blev også udvekslet, skøn dag trods kulden!