NYHEDER  2013                                                                                      

Så er året næsten slut, og vi kan se tilbage på et fantastisk udstillings år :-) 

Stjernedrys´ Balou er blevet både dansk og svensk champion, og dermed også mange flotte placeringer, bla. bedst i show 1 og bis 2 junior, og BIM, jeg er så stolt af ham.

Maggie min lille prinsesse har også taget flere flotte placeringer, især i juni da hun blev bedste Junior og 3. bedste tæve i racen og bedst i show 1, det bliver spændende til næste år om hun kan blive champion.

Vores hvalpe har også fået flotte placeringer, især Stjernedrys´Cute unbeatable star "Camii" som er blevet bedste baby, bedste hvalp og bis 2, og bedste junior i år, det bliver så spændende og følge hende til næste år. Også Stjernedrys´Beautyful Princess "Milka" har taget titlen bedste hvalp og bedste junior i år. Vi er super stolte, et stort tillykke til ejere Evy og Mira.

Der ligger billeder fra disse udstillinger længere nede af siden.

Vi ønsker alle et fantastisk nytår og vi ses til næste år :-) 

 

KENNEL STJERNEDRYS` ØNSKER ALLE EN RIGTIG GLÆDELIG JUL OG ET FANTASTISK NYTÅR :-)

D.8.12.2013

I dag har vi været afsted til årets sidste udstilling i Nyborg og hvor har vi hygget os med skønne hunde mennesker, og vi fik hyldet alle vinderne af års konkurrencerne. Maggie blev 4. bedste tæve og Balou 3. bedste han, begge med Exc. og CK  :-) Vi fik også hilst på Louie fra kuld B, det var skønt at se ham igen og han er blevet en rigtig flot dreng, tak fordi i kom og for super hyggelig snak.

D.4.12.2013

I dag blev vores Balou og Amiies hvalpe født hos Kennel shinbi

3 skønne bamser, 1 dreng og 2 piger

Fødslen gik fint og alle har det godt :-)

Hvalpene er solgt.

D. 2. Oktober 2013

Så har vi haft besøg af Laila fra kennel Shinbi, i et par dage -super hyggeligt. Laila havde fine Amiie med, som skulle parres med Balou. Det gik fint og de var bare så søde sammen de to. Så nu er det bare at vente og se om der kommer små jule hvalpe :-)  Hvalpene bliver født hos Laila og jeg er sikker på det bliver nogle rigtig lækker bamser.

D.22. September 2013

I dag er vi taget til Ballerup, ingen af vores hunde skulle stille på denne udstilling, men det skulle 2 af vores hvalpe, Alton og Camii. Camii gjorde det igen og blev Bedste Junior med CK og blev 4. bedste tæve super flot af Evy og smukke Camii, som vi er meget stolte af. Anton var også i ringen, en super skøn dreng, men det kniber stadig lidt med konsentrationen for den unge mand, men det skal nok komme :-)

D.14. September 2013

Tra la la sikken en fantastisk dag. Casper og jeg tog til Sverige med Balou, han gjorde næsten rent bord da han blev Bedste han med Exc. CK, cert og CACIB og BIM og er dermed Svensk Champion. Vi er så super stolt af vores smukke dreng. En dejlig udstillingsdag hvor vi også fik hilst på mange af vores svenske japper venner og en god snak med Christina som vi har købt Maggie af -super hyggeligt.

D.7. September 2013

I dag har Casper og jeg været på fyn til Japper træf med os havde vi Maggie og Bailey. Det har været er skøn dag med morgenmad, besøg af TV 2 vejret som optog alle hundene, og vi fik da også 30 sek. sendetid :-) Derefter frokost, lotterig med en masse præmier og så kaffe og meget kage. En super dag med hygge og en masse hunde snak, dejligt at se jer alle :-)

D.25. August 2013

I dag har vi været på en skøn gå tur i Hedeland ved Roskilde, en dejlig lang tur i godt vejr med mange skønne Japper mennesker, der efter var vi inviteret hjem til Hanne og Henrik i deres dejlige store have hvor hundene rigtigt kunne lege og øve agility med børnene, mens vi drak kaffe og fik æbelskiver mums  -en dejlig dag

D.3 og 4 . August 2013

Var vi på Fuglebjerg udstillingen det var 2 skønne dage hvor der for alvor blev hygget igennem, med kaffe, kage og fælles spisning lørdag aften samt en masse hunde snak, og så lige den alvorlige del udstilling begge dage...

Vi havde Balou og Maggie med desvære fik ingen af dem nogle særlige gode placeringer denne gang, men det gjorde "vores" Stjernedrys´Cute Unbeatable Star "Camii"  hun blev bedste hvalp og BIS 2 (bedst i show) om søndagen, super flot af den lille pige Tillykke Evy.

D.1. Juni 2013

Juuhuu !! hvilken fantastisk dag det har været i dag. Casper og jeg har været på udstilling i Bredsten med Balou og Maggie. Maggie blev bedste Junior med Exc. CK. 3. bedste tæve og BIS 1 Junior  (Bedst i Show) Utroligt flot af min lille smukke pige, på første junior udstilling. Og Balou fik Exc. CK. Cert og 2. Bedste han og dermed Dansk Champion, bare 2 år og 3 dage gammel, Super flot af min smukke lille mand, er så stolt og kan slet ikke få armene ned i dag :-) Og tak for super skøn hygge med champagne og kage bagefter, det var bare så hyggeligt :-)

D.12. Maj 2013

I dag har vi været på en af vores mange planlagte gå ture for Japansk spids. Denne gang var vi i Hundested. Vi gik en dejlig tur i skoven og tradisionen tro fik vi kaffe og dejlig kage mens alle hundene legede. Dagen bragte også et dejligt gensyn med en af vores gamle hvalpe som vi ikke har set siden han forlod os for næsten 1 år siden. Det er altid skønt og se hvalpene igen og dette gensyn var ingen undtagelse. Malik er blevet en rigtig smuk dejlig dreng, tak fordi i kom :-)

D. 4.og 5. Maj 2013

Så har vi været i Roskilde på udstilling i 2 dage, vi stillede ikke selv nogle hunde men havde et længe ventet gensyn men hele 4 af vores gamle hvalpe, Dixie som bare var på besøg, og Milka som blev bedste Junior med exc. og CK om lørdagen, og Camii som stillede i baby klasse og blev bedste baby om søndagen, og Anton som også stillede i baby klasse, men skal lige have lidt mere træning i at løbe pænt i ringen, godt kæmpet og Tillykke til jer alle fra en stolt opdrætter :-) Skønt og se jer alle igen

D.27. April 2013

I dag var vi afsted til udstilling i Bredsten, bare Maggie og jeg. Vi kørte der over sammen med Birgitte og Pill, altid hyggeligt. Maggie stillede i hvalpe klasse og fik særdeles lovende og 2. plads :-) Skønt

Lene og Chanto blev Dansk Champion, Tillykke og tak for champagne :-)

D.24. Marts 2013

Vi har været en tur i Malmø på udstilling med Balou. Det var bestemt ikke nogen succes, balou fik en dårlig bedømmelse, så vi må prøve igen senere på året i Sverige.

Men Chanto og Lene blev Svensk Champion, Tillykke så flot af den unge mand

D.2. Marts 2013

I dag har vi været afsted til udstilling i Strøby, Vi havede 3 tilmeldte hunde med, så der var nok at se til. Sheila fik Exc. i åben klasse. Maggie fik lovende i hvalpe klassen og Balou blev bedste junior og fik Exc. ck. Cert og blev BIS 2 Junior, så vi er super glade. En af vores hvalpe fra i sommer stillede også og blev bedste hvalp, super flot tillykke Mira. Rigtig hyggelig udstilling, men lidt stressende med 3 hunde som skulle i ringen, tak for kæmpe hjælp Casper ;-)

D.12. Februar 2013

Piv - I dag var det så tæve hvalpens tur til at flytte hjemmefra, hun hedder nu Camii og flytter til Frederiksværk med Evy. Vi glæder os til at se jer igen på udstillingen i Roskilde til maj. Det er altid en trist dag når hvalpene flytter her fra, her bliver så stille og vi skal lige finde ind i den gamle hverdag igen, men vi ved jo at vi har fundet super gode hjem til dem, så de får det rigtigt godt. Dog savner jeg ikke så meget at skulle meget tidligt op om morgenen og ud og tisse med dem..

 

D. 11.2.13

Så kom dagen hvor vores lille han hvalp, som nu hedder Anton, skal flytte hjem til sin nye familie.

Farvel lille elskede bamse, ha det nu godt håber vi snart ses igen - snøft

D.4.2.13

I dag har chip manden fra DKK været her for at chippe hvalpene. Det gik fint men det gjorde lidt avs, så det var godt Mattias var her, så man kunne hente lidt trøst hos ham bagefter.

Vi har samtidigt modtaget stambøgerne på hvalpene. Så skal vi bare til dyrlægen på fredag og vaccineres, så er de små bamser næsten rejse klar.

D.26.1.13

Var vi på en MEGET kold gåtur i Ringsted. Men på trods af kulde og blæst var det en skøn tur og det er jo altid rart at være sammen med Japper folket. Vi havde denne gang fået 2 af hvalpene, fra Sheilas sommer kuld med, skønt og se jer igen, de er her på billederne. Først gik vi en go tur med alle hundene, drak derefter kaffe og fik kage, mens alle hundene legede.

Japansk spids kennel stjernedrys v. Lena Bresdahl
Japansk spids kennel stjernedrys v. Lena Bresdahl
Japansk spids kennel stjernedrys v. Lena Bresdahl
Japansk spids kennel stjernedrys v. Lena Bresdahl
Japansk spids kennel stjernedrys v. Lena Bresdahl
Japansk spids kennel stjernedrys v. Lena Bresdahl
Japansk spids kennel stjernedrys v. Lena Bresdahl